Verte biedt perspectief
voor mens en organisatie

Verte is het bedrijf van Aaltsje de Jong en is gevestigd in het dorpje Blessum, vlak bij Leeuwarden. De gesprekken vinden veelal plaats in Blessum. De werkplek van Verte is omgeven door rust, ruimte en het kenmerkende Friese open landschap. Het uitzicht biedt inspirerende inzichten. De naam Verte sluit hier bij aan: vanuit het nu verder kijken en perspectief zien en creëren.

Verte staat voor:

  • doelgerichtheid
  • professionaliteit
  • integriteit
  • betrouwbaarheid

Werkwijze Verte

We starten elk traject met een gedegen intake, gevolgd door een helder plan van aanpak. We koppelen indien beide partijen dat wensen, regelmatig terug naar de opdrachtgever, zodat alle partijen betrokken zijn bij de ontwikkelingen. De cliënt krijgt rapportages te zien, voordat ze naar de opdrachtgever gaan. Terugkoppeling naar opdrachtgevers gebeurt niet als u het traject zelf bekostigt of bij traumatherapie.

Kennis en ervaring

Verte heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen. Deze ervaring wordt regelmatig aangevuld met cursussen en opleidingen. Verte werkt samen met een team van enthousiaste en deskundige collega's zoals trainers, psychologen, ZKM-coaches en Professional Organizers.